• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спеціалізована виставка “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005

    Опубликовано: 2005-11-07 11:58:00
    АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошує відвідати VI спеціалізовану виставку «РЕСТОРАН ЕКСПО УКРАЇНА 2005» з новою експозицією “ТОРГОВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ”, VI ФЕСТИВАЛЬ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА УКРАЇНИ 2005, спеціалізовану виставку “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005”, V спеціалізовану виставку “М'ЯСНИЙ САЛОН 2005”, спеціалізовану виставку “МОРЕПРОДУКТ ЕКСПО 2005”
     
    09-12 листопада 2005 р. у найбільшому виставковому центрі “Київ Експо Плаза”(м.Київ, вул. Салютна, 2-б, станція метро “Нивки”) проходитимуть спеціалізовані виставки «РЕСТОРАН ЕКСПО УКРАЇНА 2005» з новою експозицією “ТОРГОВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ”, “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005”, “М'ЯСНИЙ САЛОН 2005” та “МОРЕПРОДУКТ ЕКСПО 2005”
     
    У виставках беруть участь близько 250 провідних галузевих компаній з 12 країн світу.
    Загальна площа виставок – більше 8 000 тис. кв. м.
     
    Свої останні досягнення у галузі харчової промисловості та ресторанного бізнесу демонструють: Україна, Білорусь, Італія, КНР, Латвія, Німеччина, Польща, США, Туреччина, Фінляндія, Чехія, Ізраїль.
     
    Генеральний організатор виставок – АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» за підтримки Київської міської державної адміністрації
     
    Виставка відображає зміни, що відбуваються на ринку. Це - чудова можливість ознайомитися з найкращими розробками провідних вітчизняних і закордонних виробників товарів і послуг, представити свою продукцію великій кількості підприємців, порівняти пропозиції та укласти контракти.

    Яскравою подією в ресторанному бізнесі України восени цього року стане VІ спеціалізована виставка "РЕСТОРАН ЕКСПО УКРАЇНА 2005". Виставка збере провідних виробників і постачальників устаткування для ресторанів, готелів, магазинів.

    На виставці буде широко представлене технологічне устаткування для ресторанів, барів, кафе, готелів, казино і нічних клубів, автоматизовані системи керування. А також професійний інвентар, асортимент посуду і предмети сервіровки, меблі і дизайн інтер'єра, текстильні вироби, уніформа, все для підприємств швидкого обслуговування, світлове устаткування, барні аксесуари, кава і машини для її приготування. Пройде демонстрація процесів і технологій приготування страв, а також модних і традиційних тенденцій у світі кулінарного мистецтва.

    З огляду на сучасні тенденції розвитку центрів роздрібної торгівлі в невід'ємній ланці з підприємствами суспільного харчування, у рамках виставки вперше буде представлена експозиція торговельного холодильного устаткування - "ТОРГОВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ", що поєднує компанії, які забезпечують комплексні рішення для даного сегмента ринку. Продукція представлених компаній, безумовно, буде цікава як фахівцям торгівлі, так і фахівцям ресторанного бізнесу.

    Виставка "Ресторан Експо - 2005", без сумніву, є однією з найважливіших подій у ресторанному бізнесі України, яка щорічно привертає увагу фахівців даної галузі з усієї країни та іноземних відвідувачів. Сама участь у виставці таких відомих компаній, як "ХХІ Век", мережі ресторанів "КОЗЫРНАЯ КАРТА", групи компаній "КОНКОРД ГРУП" ще раз підтверджує її престижність.
     
    Одночасно з виставкою "Ресторан Експо Україна 2005" будуть проходити такі виставки, як “Прод Індустрія 2005”, “М’ясний салон 2005” і вперше пройде виставка “Морепродукт Експо 2005”.
     
    Харчова індустрія - галузь української промисловості, що швидко розвивається. Компанії, які працюють у даній сфері, постійно оновлюють і модернізують свої виробничі фонди, використовують нові технології, виходять на ринок з новою продукцією. Міжнародна спеціалізована виставка “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005” охоплює всі сфери харчової промисловості, а наші експоненти є найбільшими операторами українського продовольчого ринку. У виставці беруть участь такі провідні компанії та торгові марки, як ТМ “Ionia”, “Illy”, “Muzetti”, “Світ чаю”, Продексіс, Ян Дженерал Продактс, Петруцалек, Чумацький шлях, Фелікс, Оскар Фуд Ордис. Для закордонних компаній дана виставка може послужити гарною платформою для початку і розвитку бізнесу в Україні.
     
    На V спеціалізованій виставці м'ясної промисловості “М'ЯСНИЙ САЛОН 2005” будуть представлені м'ясні вироби, устаткування для виробництва і переробки м'яса, сировина, упакування і багато чого іншого. Серед учасників виставки такі відомі компанії, як МК “Царская охота”, Луганський МК, Оскар Фуд Ордис, Фудплант, Фелікс, Миронівський хлібопродукт – ТМ “Наша ряба”. На майстер-класі від компанії АТЗТ “Миронівський хлібопродукт” розкажуть про особливості приготування сертифікованого ангуса.
     
    Спеціалізована виставка рибної галузі “МОРЕПРОДУКТ ЕКСПО 2005” зібрала виробників і дистриб’юторів риби і морепродуктів, що активно відгукнулися на появу власної спеціалізованої експозиції. У виставці беруть участь більше 20 компаній галузі на площі близько 400 кв. м. Будуть представлені такі відомі торгові марки, як ТМ “Рыбный рай”, “Балтийский берег”, “Сильверфуд”, “Плеяди”, “Стелс”, Продімпекс”, “Ді Маре”, “Полтавариба”, “Кречет”. В рамках виставки відбудеться дегустаційний конкурс риби та морепродуктів.
     
    Мета виставок - сприяння фірмам та організаціям у встановленні нових і розширенні існуючих ділових відносин; підтримка вітчизняного виробника; ознайомлення фахівців з новітніми розробками у галузі харчової промисловості і ресторанному та готельному бізнесі.
     
    Цільова аудиторія виставок: керуючі та власники підприємств роздрібної торгівлі, що зможуть ознайомитися з новими технологіями, товарами і послугами харчової промисловості, продукцією м’ясної галузі та галузі морепродуктів. Керуючі і власники ресторанів, кафе, барів, а також готелів; майстри-професіонали і цінителі гарної кухні, зацікавляться новими технологіями, товарами і послугами для готельного і ресторанного бізнесу, широким спектром послуг кращих ресторанів, барів, кафе, кондитерських, візьмуть участь у заходах, що будуть проводитись під час виставок.
     
    Для учасників і гостей виставок передбачена насичена ділова програма:
    ·         V Чемпіонат України з кулінарії - серед учасників чемпіонату відомі шеф-кухарі м. Києва і регіонів, а жюрі, що складається з метрів ресторанного бізнесу, професійно оцінить виступ учасників, Генеральний технічний партнер – компанія “ВОЛОДИМИР”;
    ·         V Чемпіонат барменів України - традиційний і як завжди яскравий і видовищний, цього року виходить на якісно новий рівень за рахунок учасників і жюрі, склад якого буде міжнародним. Генеральний партнер Чемпіонату - ТМ "Хортиця" і жюрі суворо і професійно оцінять рівень професіоналізму провідних барменів України;
    ·         ІІ Чемпіонат кавових Баріста - стало доброю традицією співрганізаторство українського відділення Європейської кавової асоціації (SCAE) в чемпіонаті. Суддівський склад міжнародного класу визначить переможця;
    ·         бізнес-форум “АКАДЕМІЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ” - АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” разом з компанією "Ресторанний Консалтинг" розглянуть такі важливі аспекти життєдіяльності ресторану, як: підбір персоналу, вибір приміщення й особливості розміщення підприємств ресторанного бізнесу, дизайн інтер'єрів, особливості законодавства для підприємств суспільного харчування. Також професіонали з Росії й України поділяться секретами створення і керування мережі ресторанів, особливостями розвитку франчайзинга, реклами і PR у суспільному харчуванні , ознайомлять із сучасними кулінарними напрямками;
    ·         круглий стіл УСПІШНИЙ РЕСТОРАН - АТ КМКЯ разом з журналом "Мир Продуктов" проведуть круглий стіл, де виступатимуть фахівці провідних компаній з торговельного, ресторанного устаткування, а також компаній, що представляють кавове устаткування, посуд, кондитерське устаткування, упакування для фаст-фуда тощо;
    ·         майстер-клас "КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ" - під час закритого майстер-класу українським рестораторам продемонструють свою майстерність і ознайомлять з особливостями готування блюд національних кухонь кращі шеф-кухарі з Польщі, Франції, України;
    ·         майстер-класи компаній-учасниць виставки - свої презентації з демонстрацією можливостей устаткування й особливостями готування блюд на ньому проведуть такі відомі на ринку компанії, як ВОЛОДИМИР, КОНТАКТ, НОВИЙ ПРОЕКТ, МЕРКС, КЮППЕРСБУШ, Миронівський хлібопродукт – ТМ “АНГУС”, ТОРГОВЕЛЬНИЙ ДИЗАЙН, ВЕНЕТЕКС та ін.
     
    Запрошуємо відвідати наші заходи, що дадуть Вам можливість довідатися про нові ідеї і досвід провідних спеціалістів з керування і розвитку ресторанної справи, знайти нові перспективи розвитку свого бізнесу.

    Якщо з деяких причин Ви не змогли відвідати виставки «РЕСТОРАН ЕКСПО УКРАЇНА 2005», “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005”, “М'ЯСНИЙ САЛОН 2005” та “МОРЕПРОДУКТ ЕКСПО 2005”, детальну інформацію щодо заходів, які відбувалися, Ви можете отримати на сайті www.broadcasting.com.ua (діє в он-лайн режимі виставки).
     
    Організатори будуть вдячні, якщо Ви поділитеся своїми враженнями щодо відвідання VІ спеціалізованої виставки “РЕСТОРАН ЕКСПО УКРАЇНА 2005” і нової експозиції “ТОРГОВЕЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ”, VI ФЕСТИВАЛЮ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА УКРАЇНИ 2005, спеціалізованої виставки “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005”, V спеціалізованої виставки “М'ЯСНИЙ САЛОН 2005” та спеціалізованої виставки “МОРЕПРОДУКТ ЕКСПО 2005” на сторінках газет і журналів, на радіо і телебаченні.
     
    ·  Офіційне відкриття виставок «РЕСТОРАН ЕКСПО УКРАЇНА 2005», “ПРОД ІНДУСТРІЯ 2005”, “М'ЯСНИЙ САЛОН 2005” та “МОРЕПРОДУКТ ЕКСПО 2005”відбудеться:
    09 листопада 2005 року о 12:00 у ПЕРШОМУ ПАВІЛЬЙОНІ виставкового центру “Київ Експо Плаза” (Київ, вул. Салютна, 2-б, автобусний експрес-маршрут від станції м. “Нивки”)
    ·       Години роботи виставки:
    09 листопада (середа) – з 12:00 до 18:00
    10, 11 листопада (четвер, п¢ятниця) – з 10:00 до 18:00
    12 листопада (субота) – з 10:00 до 16:00
     
    Отримати акредитаційну форму, прес-реліз, програму заходів виставки та додаткову інформацію Ви зможете у дирекції реклами та PR АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” за телефоном-факсом (+38 044) 461 93 44, e-mail: elena@kmkya.kiev.ua  або marina_k@kmkya.kiev.ua
    Контактні особи: прес-менеджер Бурмістрова Олена та прес-менеджер Кулеша Марина
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.