• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На залізничних переїздах Львівській магістралі фіксують зменшення кількості ДТП

    Опубликовано: 2014-07-14 16:05:05

    Протягом січня-червня 2014 року на Львівській залізниці трапилось 6 дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах. У минулому році залізничники зафіксували 9 ДТП.

     

    Однак, незважаючи на зменшення кількості ДТП, потерпілих не стало менше – двоє у першому півріччі минулого та двоє — цього року. Внаслідок аварій у 2014 році загинула 1 людина, минулоріч смертей вдалося уникнути. У одній ДТП, які сталися у 2014 році, було травмовано водія автомобіля, котрий намагався проїхати через нерегульований переїзд та зіткнувся з поїздом. Смертельний випадок, за висновками спеціальної комісії, стався через нехтування водієм світлової сигналізації на переїзді.

     

    Відтак, протягом січня-червня поточного року у 5 випадках автомобілі були збиті потягами, а один інцидент стався, коли водій в’їхав у бік поїзда. Аналіз причин ДТП показує, що всі вони стаються із вини водіїв автотранспортних засобів. Відтак, залізничники Львівської магістралі вкотре нагадують водіям про правила дорожнього руху та закликають бути уважними й обережними під час перетину колії на переїздах. Нехтування попереджувальними сигналами та правилами може призвести до страшних наслідків!

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.