На залізничних переїздах Львівській магістралі фіксують зменшення кількості ДТП

14 июл, 16:05

Протягом січня-червня 2014 року на Львівській залізниці трапилось 6 дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах. У минулому році залізничники зафіксували 9 ДТП.

 

Однак, незважаючи на зменшення кількості ДТП, потерпілих не стало менше – двоє у першому півріччі минулого та двоє — цього року. Внаслідок аварій у 2014 році загинула 1 людина, минулоріч смертей вдалося уникнути. У одній ДТП, які сталися у 2014 році, було травмовано водія автомобіля, котрий намагався проїхати через нерегульований переїзд та зіткнувся з поїздом. Смертельний випадок, за висновками спеціальної комісії, стався через нехтування водієм світлової сигналізації на переїзді.

 

Відтак, протягом січня-червня поточного року у 5 випадках автомобілі були збиті потягами, а один інцидент стався, коли водій в’їхав у бік поїзда. Аналіз причин ДТП показує, що всі вони стаються із вини водіїв автотранспортних засобів. Відтак, залізничники Львівської магістралі вкотре нагадують водіям про правила дорожнього руху та закликають бути уважними й обережними під час перетину колії на переїздах. Нехтування попереджувальними сигналами та правилами може призвести до страшних наслідків!

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344640.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua