• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Россия практически склонила США и ЕС к признанию своего сценария по Украине

    Опубликовано: 2014-04-10 11:13:19
    Результатом переговорів США-ЄС-Україна-РФ може бути хіба що  відновлення  статус-кво Криму та відведення російських військ. Про це заявив керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка, народний депутат Олег Канівець.

    «В переговорах у форматі США-ЄС-Україна-Росія Київ повинен вимагати від Європи та Америки гарантій невтручання Російської Федерації у внутрішні питання нашої держави», – зазначає Канівець. 

    «Наразі виглядає так, що Москві вдається схилити і Америку, і Європу до свого сценарію щодо України. Однак будь-які спроби без участі українських громадян вирішити внутрішньодержавні питання (такі як: позаблоковий статус, конституційна реформа, друга державна мова, адміністративно-територіальний устрій) – є грубим втручанням у внутрішні справи суверенної держави», – наголошує Канівець. 

    За словами Канівця, єдиним результатом переговорів у чотирикутнику США-ЄС-Україна-Росія має бути вимога до РФ відновити статус-кво АР Крим в складі України, негайно відвести війська від українських кордонів, а також припинити організаційну та агентурну підтримку безладів, що відбуваються у Донецьку, Луганську й Харкові. «ЄС і США повинні виступити гарантами виконання усіх цих вимог», – наголосив політик. 

    «Світова спільнота повинна зрозуміти, що Україна, за умови невтручання Росії у наші внутрішні справи, здатна сама подолати залишки певних кризових явищ, а також обрати собі оптимальний конституційний лад чи адміністративно-територіальний устрій», – підкреслив Олег Канівець. 
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.