• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве поймали злостного наркодилера

    Опубликовано: 2014-03-22 06:33:16

    Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Солом'янського райуправління київської міліції отримали оперативну інформацію про чоловіка, який виготовляє наркотики на продаж.

    Спочатку оперативники провели контрольну закупівлю сировини у підозрюваного.  Після експертизи правоохоронці переконалися в тому, що справді придбали психотропну речовину - амфетамін. Незабаром було здійснено ще одну покупку наркотика й одразу після цього проведено санкціонований обшук в квартирі наркоторговця.

    Чоловік влаштував у своєму помешканні справжню мобільну лабораторію. З його квартири міліцією було вилучено різноманітні колби, трубки, пляшки з кислотами. Доморощений «хімік» виготовляв заборонену продукцію у ванній кімнаті, оскільки йому була необхідна проточна вода. Кожного разу після використання обладнання він розбирав його та складав для зберігання у звичайну сумку.

    Підозрюваний за професією водій. Інформацію про те, як виготовляти наркотики, знайшов в інтернеті. Протягом години встигав виготовити 20 грамів чистого амфетаміну. Для довідки: зберігання більше 0,15 г амфетаміну передбачає кримінальну відповідальність.

    У рамках кримінального провадження було проведено ряд експертиз та інших слідчих дій, що підтверджують провину 30-річного киянина. Слідство райуправління повідомило йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 307 КК України «Збут наркотичних речовин». Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на термін від 6 до 10 років.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві

    Магнолія-ТВ.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.