В Киеве поймали злостного наркодилера

22 мар, 06:33

Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Солом'янського райуправління київської міліції отримали оперативну інформацію про чоловіка, який виготовляє наркотики на продаж.

Спочатку оперативники провели контрольну закупівлю сировини у підозрюваного.  Після експертизи правоохоронці переконалися в тому, що справді придбали психотропну речовину - амфетамін. Незабаром було здійснено ще одну покупку наркотика й одразу після цього проведено санкціонований обшук в квартирі наркоторговця.

Чоловік влаштував у своєму помешканні справжню мобільну лабораторію. З його квартири міліцією було вилучено різноманітні колби, трубки, пляшки з кислотами. Доморощений «хімік» виготовляв заборонену продукцію у ванній кімнаті, оскільки йому була необхідна проточна вода. Кожного разу після використання обладнання він розбирав його та складав для зберігання у звичайну сумку.

Підозрюваний за професією водій. Інформацію про те, як виготовляти наркотики, знайшов в інтернеті. Протягом години встигав виготовити 20 грамів чистого амфетаміну. Для довідки: зберігання більше 0,15 г амфетаміну передбачає кримінальну відповідальність.

У рамках кримінального провадження було проведено ряд експертиз та інших слідчих дій, що підтверджують провину 30-річного киянина. Слідство райуправління повідомило йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 307 КК України «Збут наркотичних речовин». Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на термін від 6 до 10 років.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві

Магнолія-ТВ.com


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/332693.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua