• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Регулювання цін на хліб можуть скасувати

    Опубликовано: 2005-07-26 14:57:00

    Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) пропонує Міністерству аграрної політики підписати відкоректований варіант меморандуму про узгодження дій і сподівається, що міністерство не затягуватиме цей процес.

    Зокрема, в заяві ВАП мовиться, що 21 липня асоціація направила Міністру аграрної політики України Олександру Баранівському відкоректований текст меморандуму, який передбачає, що держава скасує регулювання цін на хліб місцевими адміністраціями і залишить це право виключно за Кабінетом Міністрів, передає «forUm».

    Крім цього, документ передбачає внесення змін в механізм здешевлення кредитів для підприємств агропромислового комплексу, зниження тарифів на перевезення зерна від хлібоприймальних пунктів і елеваторів для потреб галузі.  

    З свого боку, члени ВАП зобов’язали забезпечити закупівлю продовольчого зерна урожаю-2005 у необхідних обсягах.

    Раніше Всеукраїнська асоціація пекарів виступила проти підписання меморандуму про взаємодію, запропонованого Міністром аграрної політики Баранівським, вважаючи його варіант документа декларативним.

    Всеукраїнська асоціація пекарів - професійне об’єднання хлібопекарських підприємств, створене 7 листопада 2003 року. До її складу входить 77 організацій хлібопекарської галузі з 17 областей України й Криму.

    Гаряча лінія

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.