• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Волинь прибула делегація китайських підприємців

    Опубликовано: 2005-07-19 15:53:00

    18 липня на Волинь прибула делегація китайських підприємців з міста Та-Чін провінції Хейлунзян. Протягом тижня вони ознайомляться з економічним та інвестиційним потенціалом регіону, а також підпишуть протокол про наміри будівництва кількох фабрик. 

     Китайська делегація, очолювана директором техніко-економічної компанії при уряді міста Та-Чін Хе Юнь Фенем, зустрілася із заступником голови Волинської ОДА з економічних питань Василем Байцимом. Під час зустрічі сторони обмінялися інвестиційними пропозиціями. Зокрема, волинян цікавлять відновлення роботи шовкового комбінату «Волтекс», глибока деревообробка, переробка деревних відходів на тепло- та електроенергію.

     Це вже другий приїзд делегації на Волинь. Під час минулорічного візиту підприємці вивчали можливості області і вже готові до будівництва деревообробної, меблевої, швейної фабрик, а також підприємств з виробництва метало-пластикових вікон, арочних велико-прогонних перекриттів (для аеропортів, заводів тощо), вогнетривких будматеріалів.

     Протягом тижня вони відвідають підприємства Луцька, Нововолинська, Ковеля. У п’ятницю запланована підсумкова зустріч з головою Волинської ОДА Володимиром Бондарем. Візит відбувається за сприяння голови правління товариства «Україна-Китай» Миколи Музики.

    Инф. Derevo.info

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.