• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк розширює спектр послуг систем термінових грошових переказів

    Опубликовано: 2005-07-14 10:04:20
    Промінвестбанк активно працює на ринку термінових грошових переказів за дорученням фізичних осіб, постійно здійснює заходи для розвитку та розширення їх спектру. В Промінвестбанку діє міжнародна система грошових переказів MoneyGram, яка об'єднує близько 79000 пунктів обслуговування в 170 країнах світу. В Україні перекази по цій системі здійснюються в доларах США. Комісія за відправку коштів складає від 12 доларів США в залежності від суми переказу, одержувач коштів комісію не сплачує. Інформація щодо відправленого переказу передається за лічені секунди.

    Промінвестбанк є найбільшим агентом, що надає послуги грошових переказів MoneyGram в Україні, та одним з найбільших агентів у країнах СНД. Банк має 380 пунктів обслуговування переказів по системі MoneyGram в усіх регіонах України. Нещодавно Промінвестбанк підписав договір з АКБ “РУССЛАВБАНК” (м.Москва, Росія) щодо здійснення термінових міжнародних грошових переказів за дорученням фізичних осіб по системі Сontact. Після реєстрації договору в Національному банку України система почне діяти в банку.

    Система Сontact має близько 6500 пунктів обслуговування в 77 країнах світу. В Промінвестбанку перекази коштів будуть здійснюватися в доларах США та євро. Комісія за відправку коштів по цій системі складатиме 3% від суми переказу, одержувач коштів комісію не сплачуватиме.

    В Промінвестбанку діє і власна внутрішня система термінових грошових переказів, яка дає можливість перерахування коштів фізичних осіб по Україні між установами банку без відкриття рахунку. Перекази здійснюються в режимі реального часу в гривні, доларах США та євро. Комісія за переказ коштів сплачується відправником та одержувачем в розмірі 0,5-2% від суми переказу в гривнях і 1,8-2,8% від суми переказу в доларах США та євро.

    Промінвестбанк – Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 01.07.2005 року склали 13,1 млрд. грн., кредитний портфель – 10,6 млрд. грн. Голова Правління Промінвестбанку – професор В.П. Матвієнко. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.