• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російський цукор не потрапив на український ринок нелегально

    Опубликовано: 2005-07-14 10:21:53
    В рамках державної програми „Контрабанді – Стоп” митною вартою Луганської митниці в складі мобільної групи з іншими правоохоронними органами був затриманий КАМАЗ, завантажений майже 10 тоннами цукру загальною вартістю біля 49 тисяч гривень. Аналітична робота співробітників підрозділу дозволила спрогнозувати не лише час перевезення до України російського цукру, але й маршрут. Зрозуміло, що він пролягав поза пунктом пропуску.

    На вимогу правоохоронців автомобіль, на якому не було ні номерів, ні, як потім з'ясувалося, жодних документів, що дозволили б визначити його приналежність чи власність, не зупинився. Більше того, водій активно намагався втекти від переслідування. Коли маневрувати „КАМАЗом” стало неможливо, водій залишив машину з 192 мішками цукру і втік.

    Машина і цукор затримані. По факту порушення складений протокол про порушення митних правил. Слід відзначити, що останнім часом затримання контрабандного цукру на україно-російському кордоні почастішали. Пов'язано це із великою різницею у ціні на цей продукт в двох державах. Мешканці прикордонних районів започаткували такий ризикований бізнес заради 30 гривень, які можна отримати на одному мішку цукру, придбавши в Росії та перепродавши в Україні. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.