• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Унікальний On-line довідник кадрових документів

    Опубликовано: 2005-07-13 08:18:56
    Національна Інтернет-біржа праці України JobMarket представила новий розділ „Документи”, в якому буде надано шаблони основних кадрових документів. Розділ „Документи” на JobMarket являє собою єдину базу даних найнеобхіднішої кадрової документації: форми заяв про прийняття на роботу, переведення на іншу посаду, звільнення, надання відпустки, шаблони наказів щодо особового складу, форми розписок та доручень.

    Менеджери по персоналу державних підприємств та приватних компаній отримують універсальний on-line довідник базових кадрових документів, що буде завжди під рукою. Кадровикам-початківцям розділ „Документи” допоможе оперативно увійти до роботи, а професіоналам – розібратися у накопиченому матеріалі, без проблем знаходити необхідні зразки документів та позбавитись, нарешті, від громіздких папок та стопок паперів на столі.

    Національна Інтернет-біржа праці України JobMarket – це сучасний портал з питань працевлаштування та пошуку персоналу по всіх регіонах нашої країни. Розширити аудиторію вдається завдяки оперативному наданню інформації трьома мовами. Сайт забезпечує своїх відвідувачів новинами ринку праці, довідковими, аналітичними, статистичними, консультаційними матеріалами, що стануть у пригоді під час пошуку роботи та поповненню штату компанії.

    Сайт створено та підтримується ТОВ „Мнемософт Україна”, українським представником британської компанії, що спеціалізується в галузі Інтернет-технологій, електронної комерції та інтеграції інформації.

    Ачкасова Мария
    Тел. +38 044 270 45 36
    achkasova@mnemosoft.com
    www.jobmarket.com.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.