• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кількість роумінг-партнерів UMC досягла 300

    Опубликовано: 2005-07-13 09:11:24
    UMC, 100% дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми" (NYSE: MBT), провідний оператор мобільного зв'язку в Україні, сьогодні відкрила комерційну експлуатацію послуги міжнародного роумінгу з 300-м роумінг-партнером, оператором Qatar Telecom (Qtel), Катар, мережа GSM 900/1800. Компанія UMC пропонує своїм абонентам оцінити переваги якісного зв'язку, перебуваючи у роумінгу на кожному з п'яти континентів нашої планети.

    Контрактні абоненти UMC можуть користуватися також послугами GPRS у мережах GPRS роумінг-партнерів. Для абонентів компанії в роумінгу та гостей UMC в Україні надається послуга привітальних SMS-повідомлень, інформація в яких допоможе абонентові зорієнтуватися, у якій мережі він знаходиться і якими корисними номерами може скористатися. Також, абоненти UMC у роумінгу можуть завжди розраховувати на цілодобову підтримку Центру обслуговування абонентів, а в деяких мережах діє доступ на короткий номер 111 (такі дзвінки будуть протарифіковані, відповідно до тарифу роумінг-партнера).

    - Наша компанія - лідер в Україні за кількістю роумінг-напрямків. Це особливо актуально зараз, коли сезон відпусток набирає обертів. Абоненти UMC можуть бути на зв'язку в 150 країнах світу. У найпопулярніших серед українських туристів та бізнесменів країнах UMC має по кілька роумінг-партнерів і, таким чином, клієнти компанії можуть обрати мережу, обслуговування в якій вони вважають найвигіднішим, - говорить Ерік Франке, генеральний директор UMC.

    UMC надає послугу міжнародного роумінгу з вересня 1997 р. З 1 липня 2003 р. UMC увела пільговий роумінг для своїх абонентів у мережі МТС і дочірніх компаній МТС у Росії й Білорусі і, відповідно, для абонентів МТС у мережі UMC.

    Червень 2001 року - вперше в Україні, для абонентів SІM-SІМ, відкрита унікальна можливість користуватися роумінгом: одержувати вхідні дзвінки й SMS, знаходячись за кордоном. Сьогодні послуга одностороннього роумінгу для SІM-SІМ надається в 300 мережах роумінг-операторів 150 країн.

    30 грудня 2003 року відкрита послуга GPRS-роумінгу, що надається сьогодні в мережах 79 операторів 48 країн.

    UMC - безумовний лідер українського ринку мобільного зв'язку за всіма основними показниками: кількістю абонентів, покриттям, роумінгом.

    1 лютого 2004 року компанія розпочала програму «Зробимо Україну мобільною», що базується на чотирьох елементах:
    - розширенні покриття;
    - якості зв'язку та обслуговування;
    - доступності тарифів;
    - бізнес-етиці – відкритості, чесності та прозорості.

    ЗАТ “Український Мобільний Зв'язок”, станом на 6 червня 2005 р. обслуговує понад 9 мільйонів абонентів. Мережа компанії охоплює понад 85% території України, на якій мешкає 92% населення. Абоненти компанії можуть користуватися роумінгом у мережах 300 операторів 150 країн. Крім того, UMC надає послугу роумінгу абонентам передоплаченого зв'язку: двосторонній роумінг для SIM-SIM діє в мережах 163 операторів 83 країн. У мережі МТС у Росії й Білорусі абоненти UMC можуть користуватися пільговим роумінгом.

    ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є найбільшим оператором мобільного зв'язку в Росії, Центральній та Східній Європі за кількістю абонентів. Разом із дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 44,07 мільйонів абонентів. МТС і дочірні компанії мають ліцензії на надання послуг мобільного зв'язку стандарту GSM у 87 регіонах Росії, а також у Білорусі й Україні. На цій території мешкають приблизно 233,1 млн. чоловік. З 2000 року акції ВАТ МТС котуються на Нью-Йоркській Фондовій Біржі (NYSE) під символом "MBT". e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.