• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Система для проектування та автоматизації циклу управління підприємством

    Опубликовано: 2005-07-12 16:53:50
    Уперше на вітчизняному ринку компанією Інталєв представлений продукт, призначений для проектування й автоматизації системи управління організацією - "Інталєв: Навігатор". Нова система підходить для організацій і холдингів різного масштабу, її можливості в однаковій мірі будуть корисні як для топ-менеджерів і власників, так і для консультантів на проектах з оптимізації управління.

    "Інталєв: Навігатор" дозволяє: спроектувати систему управління організацією: стратегію, систему цілей і показників, оргструктуру, фінструктуру і систему бюджетування, систему бізнес-процесів і документообігу, систему взаємин із клієнтами та ін.; спланувати цільові (ключові) показники (карту системи збалансованих показників); завантажити інформацію з інформаційних систем у єдиний "пульт управління" і контролювати фактичні значення ключових показників; провести аналіз відхилень і виявити проблемні зони в управлінні.

    "Інталєв: Навігатор" відноситься до класу програм з управління ефективністю бізнесу. Поєднуючи в собі найбільш передові можливості методичних і технологічних розробок, він є при цьому більш доступним продуктом, аніж дорогі західні системи. Крім того, не виникає проблеми локалізації продукту для вітчизняних компаній і його підтримки.

    Завдяки "Інталєв: Навігатор" стає можливим поєднувати основні інструменти управління на всіх етапах (і проектування, і планування, і контролю), що призводить в кінцевому підсумку до зростання ефективності організацій.

    Источник ЛІГАБізнесІнформ e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.