• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чернівецька ДПА контролює дію податкового законодавства при виплаті заробітної плати на підприємствах області

    Опубликовано: 2005-12-12 11:13:00
    Для упередження порушень податкового законодавства під час виплати доходів громадянам податковими органами області та у районах та м. Чернівці проведена відповідна робота щодо дотримання підприємствами, установами, організаціями, а також громадянами – суб’єктами підприємницької діяльності діючого податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів.
    Із перевірених 623 підприємств, установ, організацій порушення податкового законодавства встановлено в 532 випадках (85 %).
    Протягом січня-жовтня поточного року проведено 2159 перевірок щодо виявлення громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність без державної реєстрації, якими встановлено 2072 порушень діючого податкового законодавства.
    За матеріалами перевірок складено 1967 протоколів про адміністративні правопорушення, з яких 1147 у відповідності до Кодексу про адміністративні порушення направлені в судові органи для прийняття постанов.
    Прес-служба Чернівецької ДПА

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.