• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гавриш: Ющенко хочет убрать Кучму. Из истории

    Опубликовано: 2006-02-02 15:07:00

    "За цієї влади - ніколи, оскільки влада Ющенка не є демократичною, і такою, яка б консолідувала українську націю", - заявил в интервью «Фразе» народный депутат Украины, член фракции СДПУ(о) Степан Гавриш, отвечая на вопрос, сможет ли когда-нибудь Леонид Кучма отметить свой юбилей так, как отметил свое 75-летие Борис Ельцин.
    "Навпаки, влада робить все для того, щоб, з одного боку, перетворити українців на ворогуючих між собою громадян, з другого боку, щоб показати, що вся історія України починається з Ющенка, з часів Майдану. Не випадково, що Віктор Ющенко звертається до якихось язичницьких ідеалів Майдану, не говорячи нічого про український народ, про українську національну ідею та українські реальні цінності. Не випадково, що Віктор Андрійович нав\'язує Україні та всьому світу помаранчевий колір в той час, коли в Україні є жовто-блакитний прапор, і замість тризубу пропонує прибиту цвяхом перевернуту підкову. Я переконаний, що саме ця внутрішня девальвація цінностей призводить до того, що жоден із Президентів України - ні перший, ні другий - не знаходяться в системі того клубу президентів, які мають формувати стабільність для держави.
    Що робить Єльцин? Він сьогодні визнаний героєм Росії, людиною, яка в усіх критичних обставинах залишається чутливим нервом для багатьох росіян. Президент Ющенко ж веде кампанію дискредитації того ж Кучми, і, не маючи іншого способу пояснити свої провали, знаходиться до цього часу в опозиції до Леоніда Даниловича. Мені здається, що подібна практика є практикою авторитарного та недемократичного керівника, який будь-якою ціною намагається знищити не тільки своїх конкурентів, але й усунути з історичного поля всіх для того, щоб його особистість була найбільш яскравою", - рассказал Степан Гавриш.
    Напомним, что в среду, 1 февраля, экс-президенту России Борису Ельцину исполнилось 75 лет. На праздновании юбилея в Георгиевском зале Кремля присутствовали бывшие лидеры США, Германии, Украины действующие президенты Белоруссии, Казахстана, и действующий президент России Владимир Путин.

    «Фраза»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.