• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В НКАУ затверджено План підготовки проектів регуляторних актів НКАУ на 2006 рік

    Опубликовано: 2006-02-13 16:59:00

    З метою виконання Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” у Національному космічному агентстві України затверджено План підготовки проектів регуляторних актів НКАУ на 2006 рік.

    Згідно з Планом у IV кварталі цього року планується підготувати два проекті постанов Кабінету Міністрів України: „Про затвердження Порядку і правил проведення обов’язкового страхування при здійсненні космічної діяльності” і „Про затвердження Правил реєстрації об’єктів космічної діяльності в Україні”.

    Прийняття проекту постанови КМУ „Про затвердження Порядку і правил проведення обов’язкового страхування при здійсненні космічної діяльності” ґрунтуватиметься на ст. 24 Закону України „Про космічну діяльність” від 15.11.1996р. № 502/96; ст.7 Закону України про Страхування” в редакції від 04.10.2001р. № 2745-ІІІ.

    Прийняття проекту постанови КМУ „Про затвердження Правил реєстрації об’єктів космічної діяльності в Україні” ґрунтуватиметься на ст. 13 Закону України „Про космічну діяльність„ від 15.11.1996р. № 502/96-ВР.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.