• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася телефонна розмова Президента України з Прем’єр-міністром Канади

    Опубликовано: 2006-02-15 09:34:00

    Під час розмови Віктор Ющенко привітав Стівена Харпера з перемогою його партії на парламентських виборах та затвердженням на посаді Прем’єр-міністра Канади.

    Сторони обговорили тему двосторонніх відносин між Україною і Канадою, а також українсько-канадське співробітництво. У цьому контексті Президент відзначив, що Україна зацікавлена у збільшенні обсягу канадських інвестицій.

    Також В. Ющенко та С. Харпер порушили питання парламентських виборів в Україні. Президент підкреслив, що Україна надзвичайно позитивно відзначає діяльність канадської місії спостерігачів під час минулих президентських виборів у нашій країні. При цьому він наголосив, що Україна готова прийняти міжнародних спостерігачів на парламентські вибори у березні цього року та вітає прибуття представників Канади, які працюватимуть у рамках Місії спостерігачів ОБСЄ.

    Президент також висловив упевненість, що активізації двосторонніх взаємин сприятиме проведення Днів Канади в Україні, заплановане на травень цього року.

    Окрім того, під час розмови Президент та Прем’єр-міністр торкнулися теми 20-річчя Чорнобильської катастрофи. Глава Української держави висловив сподівання, що Канада сприятиме активізації участі світової спільноти у вирішенні ряду питань довкола цієї теми.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.