• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент повернув до ВР Закон «Про тимчасову заборону приватизації пам’яток культурної спадщини»

    Опубликовано: 2006-03-15 16:02:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про тимчасову заборону приватизації пам’яток культурної спадщини», прийнятий парламентом 23 лютого 2006 року.

    На думку Глави держави, Закон певною мірою не узгоджується із спеціальним щодо питань приватизації житла Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду». Це створюватиме складнощі при застосуванні цих Законів та вирішенні питань приватизації відповідного житла, може призвести до зловживань. Закон також не містить чіткого визначення статусу попереднього договору про укладення в майбутньому охоронного договору на пам\'ятку (її частину), не передбачає відповідальності за невиконання зобов\'язання щодо охорони пам\'ятки, що може негативно позначитися на пам\'ятці, створити загрозу її руйнування, пошкодження, спотворення.

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр культури Ігор Ліховий.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.