• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Луценко представив нового керівника міліції Запоріжжя

    Опубликовано: 2006-02-07 14:28:00

    Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко під час робочого візиту в Запорізьку область представив нового начальника УМВС України в Запорізькій області – Віктора Ольховського. До цього В.Ольховський працював першим заступником начальника УМВС, а останні кілька місяців виконував обов’язки керівника запорізької міліції.

    Під час наради в УМВС за участю голови Запоріжської облдержадміністрації Євгена Червоненка, керівників міліцейських підрозділів, інших правоохоронних структур та прокуратури, глава МВС в цілому позитивно оцінив роботу запорізьких стражів правопорядку. За даними Ю.Луценка, на Запоріжжі темпи зменшення кількості вбивств та тяжких тілесних ушкоджень перевищують середні по Україні. Крім карного розшуку, міністр відзначив роботу й інших підрозділів: “ВБОЗ спрацював по декількох випадках з достатньо серйозними угрупуваннями. Можу сказати, що задоволений діяльністю ОБНОНу, бо це було одним з больових точок Запорізької області”.

    Водночас Ю.Луценко розкритикував роботу місцевої Державтоінспекції. “На Запоріжжі так і не вдалося переломити ситуацію з контролю на дорогах”, - зазначив глава МВС.

    Під час прес-конференції міністр внутрішніх справ розповів журналістам про викриття співробітниками держслужби боротьби з економічною злочинністю махінацій із закупівлею енергоносіїв, а саме – мазуту. Збитки держбюджету від злочинних оборудок становлять кілька мільйонів гривень.

    За даними Запоріжського УДЗБЕЗ, посадовці місцевої комерційної фірми з постачання пічного палива для котелень кілька років розкрадали бюджетні кошти. На одному з підприємств міста вони закуповували паливо, а потім мазутовозами доставляли його своїм клієнтам. При цьому в сертифікатах якості зловмисники завищували густину мазуту, збільшуючи вагу палива на 15-20% проти реальної величини. Відтак з кожного мазутовоза шахраї отримували кілька тисяч гривень прибутків.

    Серед постраждалих від дій зловмисників чимало бюджетних установ, навчальних та лікувальних закладів не тільки Запорізької області, а й інших регіонів – Кіровограду, Херсону, Києва. Наразі за фактом шахрайства порушена кримінальна справа за ч.4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

    Міністр дав вказівку керівникам УМВС України в Запорізькій області зустрічатись з пресою не рідше, ніж раз на місяць.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.