• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко та Омельченко підписали договір про співпрацю

    Опубликовано: 2006-02-07 14:32:00

    Сьогодні, 7 лютого, у київській міській державній адміністрації було підписано Договір між Міністерством оборони України та Асоціацією міст України та громад про співпрацю у вирішенні питань ефективного землекористування.

    Від військового відомства Договір підписав міністр оборони України Анатолій Гриценко, а від Асоціації – Київський міський голова Олександр Омельченко, який є її президентом.

    Після підписання Договору Анатолій Гриценко зазначив, що без допомоги міських керівників військові не змогли б отримати тих результатів у будівництві житла, передачі містечок, які є показовими. У порівнянні з 2004 роком, кількість зданих квартир для Збройних Сил у 2005 зросла майже вдвічі і сягнула 6.587 нових помешкань.

    “У нас ще більш амбітні плани на перспективу, - заявив керівник оборонного відомства. – Зараз на балансі Міноборони більше 400 надлишкових військових містечок. Протягом наступних 6 років розвитку і реформування Збройних Сил буде звільнено ще приблизно 1100. Це величезне народне надбання”.

    Анатолій Гриценко зазначив, що завдяки спільним зусиллям Міністерства оборони, Асоціації міст України та громад за підтримки народних депутатів, є абсолютно реалістична можливість протягом 3 років закрити житлове питання для військових.

    “Я хотів би, щоб кожним військовим містечком, будівлею ви розпорядилися достойно, чесно, прозоро, з максимальною ефективністю і для військових, і для громадян, - звернувся міністр оборони до представників Асоціації. – Я впевнений, що люди бачать цю ефективну роботу і що вони підтримають таку спільну діяльність”.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.