• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Серед кандидатів від Зелених у депутати ВР Криму – академіки й міністри

    Опубликовано: 2006-02-07 17:09:00

    4 лютого у Сімферополі відбулася конференція Кримського республіканського регіонального відділення Партії Зелених України, яка затвердила кандидатури кандидатів у депутати Верховної Ради АРК. Було зареєстровано 530 делегатів від усіх регіональних кримських організацій ПЗУ, понад 150 гостей і спостерігачів. У роботі конференції взяв участь голова ПЗУ Віталій Кононов.

    Висування кандидатів від Партії Зелених у депутати рад всіх рівнів почалося задовго до того, як делегати міських, районних, а потім і республіканської конференцій зайняли свої місця в залах засідань. Напередодні кримські Зелені провели кампанію «Відкриті списки», під час якої кримчани могли висловити свою думку із приводу складу партійних списків кандидатів, обговорити ділові й особистісні якості майбутніх депутатів від Зелених, внести свої пропозиції як у передвиборні програми місцевих і республіканських організацій партії, так і у списки кандидатів.

    Кримські Зелені формувала свої списки відкрито, спираючись також на авторитет громадських організацій: Асоціації медичних працівників Криму, Асоціації «Екологія й світ», Кримської Академії наук, спортивних федерацій й інших учасників «Зеленої коаліції».

    До першої п’ятірки списку КРРВ ПЗУ увійшли:

    Віктор Тарасенко, голова КРРВ ПЗУ, президент КАН, професор, доктор геолого-мінералогічних наук;

    Сергій Донич, міністр охорони здоров’я АРК, кандидат медичних наук;

    Андрій Підаєв, доктор медичних наук, професор;

    Юрій Шимін, голова Фонду Держмайна АРК;

    Володимир Клименков, голова Наглядової Ради АКБ «ЧБРР».

    Найважливішим пріоритетом діяльності Зелених, відповідно до затвердженої на конференції передвиборної програми КРРВ ПЗУ, визначено турботу про здоров’я кримчан: збереження доступності медичних послуг, збільшення фінансування системи охорони здоров’я. Ключовими положеннями програми також стали: забезпечення стійкого еколого-соціально-економічного розвитку автономії, недоторканність територій заповідників, встановлення ефективного суспільного контролю за діяльністю структур влади, протидія вступу України до НАТО, створення умов для постійного міжнаціонального й міжконфесійного діалогу в Криму. На думку делегатів конференції, цінності й принципи, які закладено в основу програми й які реалізуються у мультикультурному і поліетнічному Криму, мають стати складовими частинами загальнонаціональної об’єднуючої ідеї.

    Прес-служба ПЗУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.