• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стецьків не балотуватиметься на міського голову Львова

    Опубликовано: 2006-02-09 10:22:00

    „Очолити місто Львів було до певної міри моєю мрією. Але сьогодні я офіційно заявляю, що не балотуватимусь на посаду міського голови Львова, бо на це існує кілька причин. Чисто по-людськи мені шкода, але так вийшло». Таку заяву сьогодні, 8 лютого, під час прес-конференції у Львові зробив народний депутат України, голова ЛОО ПРП Тарас Стецьків.

    За словами Т.Стецьківа, до прийняття такого рішення його спонукало три причини.

    «По-перше, у державі сьогодні існує небезпека повернення назад. Тому я не можу залишити ситуацію в Україні і просто сховатись у Львові. Більш прийнятним для мене є приведення у політику третього помаранчевого блоку, який зацементує владу. Мабуть, такою є моя карма – мирити патріотичні сили», – зазначив Т.Стецьків.

    Другою причиною голова ЛОО ПРП вважає те, що на місцевому рівні не було утворено блоку між ПОРОЮ та ПРП. «Одна річ – бути кандидатом на міського голову від блоку ПОРА-ПРП, інша – від власне ПРП», – наголосив він.

    Щодо третьої причини – нардеп вважає нею «рішення блоку «Наша Україна» про висунення так званого єдиного кандидата». «У ситуації, коли найбільш значущий нині блок не може до кінця визначитись із тим, якого кандидата підтримувати, висунення моєї кандидатури ще б підлило масла в вогонь і утруднило вибір львів’ян», – заявив Т.Стецьків.

    Він запевнив, що ніколи не пошкодує про те, що він особисто зробив для міста, і буде в оргкомітеті зі святкування 750-річчя Львова.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.