• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сахань: 1386 малозабезпечених жителів переселено з міста Алчевськ

    Опубликовано: 2006-02-09 11:52:00

    Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань на засіданні Кабінету Міністрів України повідомив, що Головному управлінню праці та соціального захисту населення Луганської області для забезпечення потребуючих санаторно-курортного лікування ветеранів війни, ветеранів праці, інвалідів та пенсіонерів надано додатково 371 путівку у санаторії підвідомчі Мінпраці („Перемога” м. Київ, „Салют” м. Одеса, „Слава” м. Миргород, „Батьківщина” м. Трускавець, „Ветеран” м. Алушта та санаторій ім. М.О.Семашка смт. Симеїз АР Крим) (відповідно до плану Луганському ГУПСЗН на квартал видається 361 путівка). 176 путівок уже передані громадянам і вони від’їжджають до санаторіїв. Решта путівок видаються за бажанням людей, оскільки вони не хочуть залишати житло до тих пір, поки не завершаться роботи, пов’язані з відновленням опалення.

    „Санаторії будуть приймати потерпілих громадян незалежно від терміну путівки, у прискореному варіанті”, — наголосив міністр праці.

    Загалом, станом на 08.02.06 р. з міста Алчевськ переселено 1386 малозабезпечених жителів, з них 772 особи перебувають на санаторно-курортному лікуванні, ще 614 тимчасово переселені за межі міста у інші місця проживання.

    Нагадаємо що, за рахунок коштів акції „Милосердя” Мінпраці надало мешканцям м. Алчевськ гуманітарну допомогу на загальну суму близько 70 тисяч гривень у вигляді матраців, пледів, обігрівачів, медикаментів тощо, 360 ветеранам надано грошову матеріальну допомогу у розмірі 150 грн.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.