• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся зі Спікером Сейму Латвії

    Опубликовано: 2006-02-14 16:09:00

    Відбулася зустріч Президента України Віктора Ющенка зі Спікером Сейму Латвійської Республіки Інгрід Удре. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    На початку зустрічі В. Ющенко відзначив позитивну динаміку у розвитку двосторонніх відносин України та Латвії. Президент зокрема висловив задоволення «дуже інтенсивним діалогом», який триває на рівні Глав двох держав. «Ми відчуваємо глибоке взаєморозуміння, підтримку, якої потребує Україна, зокрема в плані європейської та євроатлантичної інтеграції», – сказав він.

    Президент також відзначив позитивний вплив на двосторонні відносини розвитку міжпарламентської співпраці між Україною та Латвією.

    У ході зустрічі сторони також торкнулися питання вивчення шляхів поглиблення співпраці у торгівельно-економічній сфері.

    У зустрічі також взяли участь перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, Надзвичайний і Повноважний Посол Латвії в Україні Андріс Вілцанс.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.