• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко відбув з робочою поїздкою до Дніпропетровська

    Опубликовано: 2006-02-15 12:02:00

    Президент Віктор Ющенко відбув з робочою поїздкою до Дніпропетровська. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Главу держави супроводжують Анатолій Гриценко, міністр оборони, Віктор Пинзеник, міністр фінансів, Віктор Бондар, міністр транспорту та зв’язку, Юрій Поляченко, міністр охорони здоров’я, Станіслав Сташевський, перший віце-прем'єр-міністр, Анатолій Матвієнко, заступник Глави Секретаріату Президента, Володимир Горбулін, Радник Президента – керівник Головної служби оборонної політики Секретаріату Президента.

    У плані візиту Глави держави – ознайомитися з роботою державного підприємства «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова» і Конструкторського бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля.

    Також запланована участь Президента в нараді з питань розвитку космічної галузі України.

    За дорученням Президента, зараз триває розробка нової космічної програми. Вона відповідатиме сучасним економічним реаліям і передбачатиме участь України в низці проектів європейської космічної програми.

    Крім того, у Дніпропетровську Віктор Ющенко покладе квіти до Пам’ятника воїнам, які загинули в Афганістані, та поспілкується з ветеранами-інтернаціоналістами.

    Сьогодні в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.