• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як заробити на виборах?

    Опубликовано: 2006-02-16 11:33:00

    Поки одні агітують, інші заробляють на виборах. На Тернопільщині двоє циганок відвідували літніх людей і обіцяли їм гроші від політичних партій або соціальних служб. Насправді ж пенсіонерів грабували.

    Пенсіонери самі відчиняли двері пройдисвіткам. Шахрайки представлялися соціальними працівниками, співробітниками ЖЕКів чи то агітаторами від виборчих блоків. З порогу заявляли: надаємо грошову допомогу самотнім людям. Пояснювали, що це допомога дітям війни або презент від політичної партії. Мовляв, робимо подарунки перед виборами.

    Пенсіонерів збивало з пантелику те, що аферистки діставали новенькі 200-гривневі купюри і клали їх на стіл. Була тільки одна проблема: псевдодопомога становила півтори сотні, тож треба було дати 50 гривень решти.  Щоби розрахуватися, старі люди сміливо діставали зі своїх схованок заощаджені гроші. Саме на це й чекали циганки. Доки одна з лиходійок просилася на кухню – попити води, напарниця спустошувала засвічені господарями схованки.

    Петро Колісник, головний спеціаліст ЦГЗ УМВС в Тернопільській області: «Ці жінки ходили по під’їздах, розпитуючи, хто там живе, хто живе в інших квартирах, і визначають, де живуть пожилі люди. Заходять до хати похилих людей і виясняють, який у них статок є і водночас пропонують допомогу від різних партій». Одна із жертв шахрайської парочки втратила одразу 3 500 гривень. Після візиту «благодійниць» жінка відразу зателефонувала «02». Міліціянти встигли затримати аферисток в іншому кінці обласного центру. Тепер циганки знаходяться під вартою і дають свідчення слідчим.

    "НТН"  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.