• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: 2017 рік - це крайня дата перебування ЧФ на території України

    Опубликовано: 2006-02-16 15:10:00

    “Я думаю, що не треба розглядати мою заяву про необхідність підготовки до виведення Чорноморського Флоту Російської Федерації завчасною і якоюсь надзвичайною. Це нормальний і логічний підхід”. Так сьогодні перебуваючи у Севастополі прокоментував свою нещодавню заяву Міністр оборони України Анатолій Гриценко.

    “Якщо Конституція України та Угоди визначають, що Чорноморський Флот базується у нас до 2017 року, то це означає що після 2017 року він не буде базуватися на території України”, - зазначив Анатолій Гриценко.

    У той же час міністр оборони України додав, що розуміє якою “махіною” є флот і скільки коштів треба для того, щоб збудувати для нього бази, спланувати його виведення.

    Анатолій Гриценко провів аналогію з виведенням російських військ з Грузії – цей процес розтягнуто на 3 роки, радянських військ з Німеччини, Угорщини та Чехословаччини. Тому він й акцентував увагу на тому, що виведення Чорноморського флоту має бути спланованим – поки є час для спокійного виведення флоту не втрачаючи його боєздатності і вирішення соціальних питань для тих, кого виводять.

    “Я вважаю, що виведення Чорноморського Флоту має плануватися завчасно. І ми хотіли б бачити сигнали російської сторони, що зараз саме так і відбувається. Щоб потім не постало питання про перегляд нашої Конституції, - наголосив Анатолій Гриценко. – Я упевнений, що наша Конституція з цього питання мінятися не буде, тому 2017 рік – це крайня дата перебування Чорноморського Флоту на території України і її треба дотримуватися”.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.