• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські та американські моряки проведуть тренування на живучість

    Опубликовано: 2006-02-16 15:14:00

    Сьогодні вранці, 16 лютого, в Севастополь прибув есмінець військово-морських сил США “Портер”.

    Перебуваючи у Севастополі командування корабля і військово-морський аташе при Посольстві США в Україні капітана 2 рангу Стівен Дорфф здійснять візит до штабу командування українського військового флоту, де зустрінуться з командувачем Військово-Морських Сил ЗС України віце-адміралом Ігорем Князем та главою Севастопольської міської держадміністрації Сергієм Івановим.

    Під час стоянки в порту міста члени екіпажу американського есмінця разом зі своїми українськими колегами проведуть лекційно-методичне та практичне заняття “Морські доглядові операції”, тренування по боротьбі за живучість корабля та з надання першої медичної допомоги і допомоги пораненим в умовах реального бою, заняття для корабельних офіцерів “Операція “Активні зусилля”. Процедури щодо підготовки для участі в операції”.

    Також заплановано спортивні змагання між командами есмінця “Портер” і курсантів Севастопольського військово-морського інституту ім. П.С. Нахімова з баскетболу та волейболу.

    20 лютого, по завершенні візиту американського корабля, есмінець ВМС США “Портер” на виході з порту Севастополя проведе спільне тренування в морі з кораблем управління ВМС ЗС України “Славутич”.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.