• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський зустрівся з Першим заступником міністра торгівлі США

    Опубликовано: 2006-02-17 14:58:00

    Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський провів зустріч з Першим заступником міністра торгівлі США Девідом Семпсоном, за участі Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Джона Гербста.

    Під час переговорів Девід Семпсон проінформував Станіслава Сташевського про низку рішень щодо України, які мають суттєве значення для розвитку співробітництва між двома країнами. Зазначено, що зважаючи на суттєві позитивні зміни та успіхи України на шляху політичних, соціально-економічних перетворень, Уряд США протягом кількох тижнів має намір підписати з українським Урядом двосторонній Протокол про взаємний доступ на ринки товарів та послуг. Як відомо, це є запорукою вступу України до СОТ найближчим часом. 

    Разом з цим, відзначено, що вищезгадана подія має стати вагомим аргументом при розгляді Парламентом США питання стосовно відміни поправки Джексона-Веніка щодо України.

    Найголовнішим підсумком зустрічі стало повідомлення Девіда Семпсона про те, що сьогодні має бути оголошено рішення американської сторони про надання Україні статусу країни з ринковою економікою.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.