• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Влада Тернопільщини зацікавлена у проведенні чесних вибрів

    Опубликовано: 2006-03-01 09:36:00

    Голова Тернопільської ОДА Іван Стойко відвідав окружну виборчу комісію територіального округу №171, яка займається підготовкою та проведенням виборів до Верховної Ради України в Чортківському та Густинському районах.

    Керівник облдержадміністрації ознайомився з умовами праці окружної виборчої комісії, та поспілкувався з головою ОВК Вісалією Ганкевич.

    Вісалія Казимирівна розповіла, що очолювана нею комісія працює чітко і злагоджено, вже сформовані дільничні виборчі комісії, проводиться навчання керівного складу ДВК, уточнюються списки виборців, йде підготовка приміщень ДВК до дня голосування.

    Пані Ганкевич відзначила, що райдержадміністрація та органи місцевого самоврядування всіляко сприяють діяльності виборчкомів надаючи необхідну організаційну підтримку.

    Також Вісалія Казимирівна запевнила голову ОДА, що жодних фактів втручання держслужбовців у діяльність комісій, чи вчинення ними протиправних дій, які б стосувались порушення виборчого законодавства, не було.

    Відповідаючи на запитання журналістів, Іван Стойко зокрема сказав, що він задоволений взаємодією між районною владою окружною виборчою комісією.

    “Сьогодні влада зацікавлена у проведенні справедливих виборів. Свідченням цього є підписаний Президентом України Віктором Ющенком Указ “Про забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих виборів 2006 року”. Ми зацікавлені в тому, щоб сьогодні ніхто не міг незаконно втрутитись в перебіг виборчої кампанії. Розумію, що вибори є складним, і в першу чергу – технічно, процесом. Однак, переконаний, що в морально-психологічному плані виборчкомам працювати зараз легше бо саме влада сприятиме проведенню демократичних виборів. Те, що було у 2004 році більше не повинне повторитись. Ця сторінка перегорнута, ми йдемо далі” – сказав Іван Стойко.

    Голова облдержадміністрації побажав членами окружної та територіальних виборчих комісій успіхів у їх нелегкій та, водночас, відповідальній праці.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.