• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Качинський зустрівся з Тимошенко

    Опубликовано: 2006-03-01 11:40:00

    Сьогодні завершується другий день офіційного візиту польського президента Леха Качинського до України. Цього ранку високий гість зустрівся із лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

    Перемовини тривали недовго, близько 20 хвилин. І проходили за зачиненими дверима. Як розповіла Юлія Тимошенко, Лех Качинський дуже переймався газовими взаєминами Києва та Москви, від яких залежить енергетична безпека Європи.

    Окрім цього, польський президент цікавився майбутніми виборами і міжпартійними коаліціями, які створюються напередодні парламентських перегонів. Юлія Тимошенко відзначила, що президент Качинський заспокоївся лише після її запевнень – основні політичні сили й надалі підтримуватимуть помаранчеву політику.

    Лідерка БЮТу також повідомила: жодних домовленостей із польським президентом вона не укладала. Втім глава Польщі пообіцяв Україні допомогти вступити до Євросоюзу – чим зможе.

    Юлія Тимошенко, лідер БЮТ: «Власне, я сказала про те, що ніякі коаліції з Партією Регіонів є неприпустимими, тому що, я вважаю, що створення коаліції з Партією Регіонів це є практично повернення до всіх старих традицій клановості в політичній і економічній організації України».

    "НТН"  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.