• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Баранівський відвідав Тернопільщину

    Опубликовано: 2006-03-01 15:36:00

    З робочим візитом на Тернопільщині у вівторок перебував міністр аграрної політики України Олександр Баранівський.

    Міністр ознайомився із роботою кількох підприємств АПК Тернопілля. Зокрема, він побував на агрофірмі “Україна” у с.Скориках Підволочиського району, тепличному господарстві у Романовому Селі Збаразького району та на птахофабриці “Тернопільській”.

    Коментуючи побачене, Олександр Баранівський зазначив: “Тернопільська область має значний сільськогосподарський потенціал – чудові землі, працьовиті люди, достаньо робочих рук. Радує, що на Тернопільщині збережено велике товарне виробництво. Я переконаний, що база, яка тут, є дає можливість при підтримці держави, при нових технологічних підходах активно нарощувати виробництво сільськогосподарської продукції”.

    Олександр Баранівський взяв участь у спільній нараді керівників сільськогосподарської галузі, аграрних підприємств та науковців Тернопільщини, що відбулася в обласному драматичному театрі ім. Т. Шевченка. Нарада була присвячена підведенню підсумків роботи агропромислового комплексу області у 2005 році та окресленню завдань на 2006 рік.

    З доповіддю виступив пеший заступник голови Тернопільської обласної держадміністрації Петро Вовчук. Він, зокрема, зазначив: “Оцінюючи результати роботи року, можна з чистою совістю сказати, що селяни зробили все можливе для позитивних зрушень у сільськогосподарському виробницві, забезпечили тенденцію поліпшення стану справ у галузі”.

    Міністр агрополітики у виступі на нараді проаналізував стан справ в агропромисловому комплексі України загалом. Олександр Баранівський відзначив кращих виробничників сільськогосподарської галузі Тернопілля почесними грамотами та відзнаками Міністерства аграрної політики України.

    Також відбулася зустріч міністра аграрної політики України із студетами та викладачами Бережанського агротехнічного інституту.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.