• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк: В 2015 році Україна вступить в Євросоюз

    Опубликовано: 2006-03-02 15:50:00

    «2006 рік позначиться членством України в Світовій організації торгівлі, в 2006 році ми розпочнемо переговори, якщо не завершимо їх, стосовно угоди про вільну торгівлю з Європейським Союзом», - наголосив в інтерв’ю «Українській правді» міністр закордонних справ, третій номер виборчого списку «Нашої України» Борис Тарасюк.

    «Якщо говорити про віддалену перспективу, то, на мою думку, в 2006 році є всі шанси перейти в формат Плану дій про набуття членства в НАТО. І протягом трьох років цей процес можна завершити вступом. Але для цього потрібен консенсус з боку всіх країн–членів НАТО. Поки що такого консенсусу немає», - сказав він.

    «У 2006 році ми почнемо переговори щодо майбутньої рамкової угоди, яка в нашому розумінні має бути Європейською угодою про асоціацію з перспективою членства в ЄС. Перейти на таку рамкову угоду з ЄС ми можемо у 2008 році.

    А відтак Україна розпочне переговорний процес щодо підготовки до критеріїв вступу. І, я так прогнозую, десь в районі 2015 року – членство України в Європейському Союзі», - прогнозує Тарасюк.

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.