• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до ВР низку Законів

    Опубликовано: 2006-03-03 09:24:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про холдингові компанії в Україні», прийнятий парламентом 7 лютого 2006 року.

    Закон викликає зауваження через невідповідність окремих його положень Господарському кодексу України, Закону України «Про Державну програму приватизації», створення умов для неконтрольованого відчуження державного майна.

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме Голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк.

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про фіксований сільськогосподарський податок», прийнятий парламентом 7 лютого 2006 року.

    На думку Глави держави, розширення Законом переліку платників фіксованого сільськогосподарського податку призведе до зменшення надходжень до державного бюджету від сплати зазначених податків і зборів (обов'язкових платежів). Також Президент звертає увагу на те, що всупереч вимогам Бюджетного кодексу України у Законі не визначено джерел компенсації бюджетних втрат від його реалізації.

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме перший заступник міністра фінансів Віктор Кальник.

    Прес-служба Президента України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.