• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стойко провів прес-конференцію для ЗМІ

    Опубликовано: 2006-03-03 16:38:00

    Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Стойко, під час зустрічі з представниками місцевих ЗМІ, яка відбулась 3 березня 2006 року, поділився своїми враженнями від участі у низці важливих заходів, які відбулись у Києві за присутності Президента України Віктора Ющенка та прем'єр-міністра України Юрія Єханурова.

    "Сьогодні різні політичні сили та деякі "аналітики" будь-що хочуть показати існуючий стан справ у державі в щонайчорніших барвах, нітрохи не переймаючись тим, що їх висновки, м'яко кажучи, далекі від істини. Я переконаний, що Україна в надійних руках! Це підтвердив і Президент України виступаючи перед учасниками розширеного засідання Кабінету Міністрів. Глава держави позитивно оцінив діяльність уряду Юрія Єханурова у 2005 році зазначивши, що люди, які мають відношення до уряду України, мають були горді за роботу, зроблену в центрі й на місцях. Приємно, що в цій роботі є й внесок нашої області" - сказав Іван Стойко.

    Також голова ТОДА відзначив, що 2006 рік, є роком реформ в судовій сфері, в галузі охорони здоров'я, енергозбереження, комунального сектору, сільського господарства, лісового господарства, боротьби з корупцією.

    "Праці буде багато, але ми розуміємо, що рано чи пізно робити це потрібно. Цього вимагає час, цього вимагають люди" - наголосив Іван Стойко.

    Голова обласної держадміністрації поінформував присутніх про перебіг наради Президента України з головами місцевих адміністрацій, під час якої йшлося про забезпечення демократичних, прозорих і чесних виборів.

    Іван Стойко підкреслив, що забезпечення чесної та прозорої виборчої кампанії є прямим обов'язком місцевої виконавчої влади, за що вона несе відповідальність. Обласна державна адміністрація зробить все необхідне для надання необхідної допомоги тервиборчкомам, та, в межах своєї компетенції, чітко реагуватиме на будь-які порушення закону.

    Говорячи про небезпеку застосування адмінресурсу на виборах, голова Тернопільської ОДА повідомив журналістів, що головам райдержадміністрацій та начальникам структурних підрозділів облдержадміністрації було наголошено на недопустимості будь яких проявів адміністративного тиску.      

    "Ми готові, на забезпечення виконання відповідних Указу Президента України та доручення голови ТОДА, створити в обласній адміністрації "гарячу" телефонну лінію, куди громадяни зможуть повідомляти про зафіксовані ними випадки зловживань посадовцями своїм службовим становищем під час виборів. Гарантую, що жодне з таких звернень не залишиться поза увагою керівництва області. Реагуватимемо адекватно та оперативно" - зазначив Іван Стойко.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.