• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чупрун провів "пряму телефонну лінію"

    Опубликовано: 2006-03-06 12:32:00

    До Вадима Чупруна звернувся 31 житель області. Переважна більшість питань стосувалася проблем житлово-комунального господарства, в першу чергу - якості роботи житлово-комунальних підприємств області та налагодження безперебійного тепло- і водопостачання. Окрім побутових питань, частина звернень була присвячена проведенню виборів 2006 року, зокрема – позиції влади під час виборчого процесу.

    За результатами „прямої лінії” голова Донецької облдержадміністрації доручив негайно виправити ситуацію, що склалася у житлово-комунальній сфері міст Донецьк та Сніжне. Також він запевнив, що обласна виконавча влада не є політичним гравцем, а її головне завдання – забезпечення проведення виборів у відповідності до закону.

    Всі звернення громадян взято на особистий контроль.

    „Ми повинні з розумінням підходити до проблем кожного жителя області, і вирішувати всі питання, що ставить перед нами громада. Ми маємо конкретні результати – довіра до влади зростає. Ми казали, що наша мета – стабільна соціальна ситуація в суспільстві та стабільний економічний розвиток, і ми це робимо”, – відзначив Вадим Чупрун, підводячи підсумки „прямої лінії”.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.