• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представники казахстанської делегації зустрілися з керівництвом українського флоту

    Опубликовано: 2006-03-06 16:54:00

    Сьогодні, 6 грудня, у Севастополі відбулася зустріч делегації Міністерства оборони Республіки Казахстан, очолюваної командувачем выйськами регіонального командування „Захід” контр-адміралом Ратміром Комратовим з командувачем Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адміралом Ігорем Князем.

    Фахівці оборонного відомства Республіки Казахстан, до складу яких увійшли заступник начальника департаменту регіонального командування „Захід” капітан 1 рангу Ж.Жанзков, заступник начальника департаменту економіки і фінансів міністерства оборони підполковник Г.Утжанов, флагманський спеціаліст управління командувача військами регіонального командування „Захід” капітан 2 рангу Є.Баігабулов та старший офіцер відділу близького зарубіжжя управління військового співробітництва апарату Міністерства оборони Республіки Казахстан капітан С.Молдабеков, обговорили з посадовими особами Військово-Морських Сил ЗС України питання щодо намірів співпраці обох сторін у військово-технічній галузі та надання українськими спеціалістами методичної допомоги під час розгортання в Казахстані військово-морського закладу.

    Крім того, представники оборонних відомств України та Казахстану розглянули можливість навчання та стажування казахстанських курсантів як в українських військових закладах, так і на кораблях ВМС ЗС України.

    З огляду на це заступник командувача ВМС ЗС України з бойової підготовки та військових навчальних закладів контр-адмірал Ілля Чалий і начальник Севастопольського військово-морського інституту ім.П.С.Нахімова капітан 1 рангу Віктор Носенко надали гостям з Республіки Казахстан повну інформацію щодо можливостей та перспектив підготовки іноземних курсантів на базі провідного військово-морського закладу України.

    Відповідно до програми перебування в Україні, найближчими днями адмірали та офіцери МО Республіки Казахстан також планують побувати на кораблях, які за своїми тактико-технічними характеристиками можуть використовуватися у Каспійському морі.

    Візит делегації Міністерства оборони Республіки Казахстан до Севастополя триватиме до 10 березня.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.