• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аморальна влада не здатна перемогти корупцію

    Опубликовано: 2006-03-09 10:21:00

    У боротьбі з корупцією найважливішим є моральний аспект, вважає один з лідерів "Опозиційного блоку НЕ ТАК!", голова Республіканської партії України Юрій Бойко. Про це він заявив під час візиту до Запорізької області.

    "Влада закликає народ потерпіти, у той час, коли сама вона не терпить. Але народ бачить, що чиновники живуть краще, ніж звичайні люди. Тому ніхто не вірить у те, що відбувається реальна боротьба з корупцією", – підкреслив політик.

    Лідер РПУ також сказав, що зарплати прем'єр-міністра й міністрів підняли на 1000%. На його думку, таким чином, влада сподівалася на те, що чиновники будуть думати про країну й про людей. "Але влада не може пояснити людям, чому міністрові підняли на 1000%, а простим людям на 20%", – сказав Юрій Бойко.

    За його словами, зарплату чиновника необхідно прив'язати до мінімальної зарплати – чим вище буде мінімальна зарплата, тим більше будуть заробляти чиновники. При цьому їхній оклад повинен рівнятися 20-30 мінімальним зарплатам. "Це найбільш прагматичний метод боротьби з корупцією", – відзначив лідер республіканців.

    Прес-служба Республіканської партії України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.