• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Негрич відвідав Вінниччину

    Опубликовано: 2006-03-09 14:05:00

    7 березня 2006 року в рамках робочої поїздки на Вінниччину Голова Держспоживстандарту України Микола Негрич зустрівся з головою Вінницької обласної державної адміністрації Олександром Домбровським і обговорив актуальні питання у сфері технічного регулювання та споживчої політики в регіоні.

    Крім того, у ході поїздки Микола Негрич відвідав Державне підприємство “Вінницький регіональний державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”, де ознайомився з основними напрямками діяльності. Він також провів робочу нараду з колективом підприємства на якій обговорювалися питання підвищення ефективності роботи підвідомчих структур системи Держспоживстандарту України.

    Також під час перебування в регіоні Микола Негрич відвідав Вінницьке обласне управління у справах захисту прав споживачів та провів робочу зустріч з його колективом.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.