• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Житомирській облдержадміністрації депутати здали "кров на демократію"

    Опубликовано: 2006-03-13 16:20:00

    В Житомирській облдержадміністрації відбулось засідання “круглого столу” на тему “Вибори-2006. Іспит на демократію”. Із вступним словом виступив начальник управління по зв’язках з громадськістю облдержадміністрації М.Сюравчик. Потім з інформацією про здійснені заходи керівництвом обласної державної адміністрації щодо проведення чесних, прозорих, демократичних виборів в області перед учасниками зустрічі виступив заступник голови облдержадміністрації М.Черненко.

    Про те, чим виборча кампанія 2006 року відрізняється від виборчої кампанії 2002 року присутнім розповів начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації Л. Карпюк.

    Відзначалось, що виборчим комісіям області створено відповідні умови для вирішення покладених на них виборчим законодавством завдань. Всі комісії забезпечені комп’ютерною технікою (процесорами, принтерами), телекомунікаційною технікою та засобами зв’язку (2-3 телефонами). Виборчі комісії отримали меблі (згідно нормативу) та мають по 2 кваліфікованих фахівці для обслуговування комп’ютерних робочих станцій.

    Загальна кількість виборчих дільниць в області складає 1468 ( з них –1430 звичайних та 38 спеціальних, 789 малих дільниць, 304 великі дільниці).

    Станом на 6 березня фінансування з місцевих бюджетів для підготовки і проведення виборів у Житомирській області виконано на 75% (із запланованого обсягу в 10,1 млн. грн. фактично профінансовано 7,6 млн. грн.)

    У дискусії взяли участь: від імені пересічного виборця - М.Климчук, яка зупинилась на тому, чи достатньою мірою поінформований виборець Житомирщини щодо ходу виборчої кампанії в області та на місцевому рівні; голова обласної ТВК В.Хмілевська та голова ОВК №56 Ю.Павлюк розповіли про проблеми у дотриманні виборчого законодавства в області на даний час; лідерів регіональних відділень партій М.Присяжнюка, М.Рудченка, М.Дегліса та інших хвилюють питання оперативного реагування місцевих органів влади на проблеми, що виникають у виборчих комісіях сьогодні.

    Генеральний директор Житомирської обласної державної телерадіокомпанії В.Бойко та завідуюча громадсько-політичним відділом газети “Житомирщини” І.Голованова розповіли присутнім про те, як засоби масової масової інформації області надають виборцям інформацію для реалізації свого виборчого права.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.