• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куйбіда з Мандюком вірять у спільне майбутнє

    Опубликовано: 2006-03-15 15:02:00

    Василь Куйбіда та члени Львівського міського блоку "Наша Україна" взяли на себе зобов'язання стежити за виконанням передвиборчих програм один одного.

    Сьогодні єдиний кандидат на посаду міського голови Львова від блоку "Наша Україна" Василь Куйбіда, голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк, голова ЛМК НРУ Богдан Бедрило, заступник голови ЛОО ХДС Данило Ярема та голова ЛМО КУН Микола Пшевлоцький підписали угоду "Про організацію управління містом після виборів".

    Як пояснив пан Куйбіда, він особисто та "Наша Україна" зобов'язуються спільно виконувати передбиворчі програми. Мета підписання угоди благородна: "безкорисливо самовіддано працювати для забезпечення високого рівня життя усіх соціальних груп міської громади і кожного громадянина".

    Як зазначив сподівання голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк, він сподівається, що незабаром до цієї угоди приєднаються й інші політичні сили. Як запевнив же міський депутат Богдан Бедрило, підписана угода не є декларативним документом і після виборів вона обов'язково буде реалізована.

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.