• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко дав інтерв'ю газеті «Сільські вісті»

    Опубликовано: 2006-03-16 10:56:00

    Президент України Віктор Ющенко відвідав редакцію газети «Сільські вісті» та дав інтерв’ю її журналістам. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Головна тема розмови – питання державної політики у сфері сільського господарства, подальший розвиток АПК та заходи, що реалізуються в рамках оголошеного в Україні Року села.

    Президент також прокоментував найбільш актуальні нині в суспільстві політичні питання. Коментуючи питання створення парламентської коаліції, В. Ющенко висловив переконання, що до завершення виборчої кампанії розподіл посад, у тому числі прем’єрської та міністерських, не може бути предметом торгу. Починати створення коаліції з торгу за портфелі – означає дискредитувати сам принцип формування коаліції, підкреслив він.

    На переконання В. Ющенка, створення коаліції має розпочатися з об'єднання політичних сил навколо ключових принципів. Йдеться про п'ять-шість програм, які стосуються зовнішньої та внутрішньої політики держави. Президент наголосив, що надзвичайно важливою в даному випадку є відмова від вузькопартійних чи особистих інтересів на користь національних та державних.

    Повний текст інтерв’ю Глави держави буде опубліковано на сторінках газети «Сільські вісті» у п’ятницю, 17 березня.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.