• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хмельницька облдержадміністрація згадала про дітей

    Опубликовано: 2006-03-20 12:25:00

    Перспективи подальшої співпраці в рамках проекту „Реформування системи піклування над дітьми в Україні шляхом розвитку інституту прийомних сімей” обговорили на зустрічі керівник апарату облдержадміністрації Олександр Буханевич та представники центрального офісу Християнського дитячого фонду в Україні.

    Під час зустрічі відбулось нагородження представників засобів масової інформації, що стали переможцями обласного конкурсу „Право дитини на сім’ю”. Зокрема:

    - Собко Оксана Михайлівна, журналіст обласної газети „Подільські вісті”, відзначена дипломом та грошовою премією за 1місце в номінації „Найкраща публікація”;

    - Кучер Євгенія Михайлівна, журналіст ХОДТРК „Поділля-центр”, відзначена дипломом та грошовою премією за 1місце в номінації „Найкращий відеосюжет”;

    - Цимбалюк Михайло Петрович, журналіст газети „Всім”, відзначена дипломом та грошовою премією за 2місце в номінації „Найкраща публікація”;

    Особливу подяку висловили Царенко Олені Миколаївні, журналісту ХОДТРК „Поділля-центр”, за плідну співпрацю в реалізації проекту “Реформування системи піклування над дітьми в Україні шляхом розвитку інституту прийомних сімей” Християнського дитячого фонду в Україні.

    Угода проспівробітництво між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та Християнським дитячим фондом підписана у олютому 2004 року. З того часу, на теренах області Християнський дитячий фонд України і Нідерландська організація Stichting Op Kleine Schaal (OKS) розпочали реалізацію спільного проекту „Реформування системи піклування про дітей в Україні шляхом розвитку інституту прийомних сімей”.

    Мета проекту - реформування державної системи піклування про дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської турботи, у напрямку перетворення її на сімейно-орієнтовану.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.