• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Ющенко поїде до Тернопільської області

    Опубликовано: 2006-03-22 09:35:00

    22 березня, в середу, Президент України Віктор Ющенко здійснить одноденну робочу поїздку до Тернопільської області. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Поїздка Глави держави на Тернопільщину присвячена розвиткові малих міст, відродженню замків та духовних пам’яток Тернопілля, а також туристичної галузі регіону.

    Заплановано, що під час поїздки Президент України огляне Національний заповідник «Замки Тернопілля», зокрема, музейний комплекс європейського зразка і пам’ятку архітектури XVII ст. – Збаразький замок, і проведе нараду з питань розвитку туристичної галузі та збереження і відновлення пам’яток архітектури малих міст Тернопільщини.

    Під час перебування в регіоні Президент України В. Ющенко також відвідає Тернопільський державний економічний університет, де зустрінеться з його викладачами та студентами.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.