• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Результати співпраці КРУ та громадськості Херсонського регіону

    Опубликовано: 2006-03-22 11:25:00

    За результатами співпраці Контрольно-ревізійного управління в області та громадськості під час більшості аудиторських досліджень збільшено видатки для виконання місцевих програм на 450 тис. грн. Кошти виділені на ті об’єкти, які досліджувались в ході аудиторських досліджень - дитячі садки Кізомиської сільської ради, дитячий садок Садівської сільської ради та Станіславська дільнична лікарня Білозерського району.

    А за результатами аудиту в сфері охорони здоров’я, у 2005 році 6 лікувально-профілактичних закладів галузевого управління уклали договори із страховими компаніями про обслуговування, що дає можливість отримати додаткові кошти.

    З метою підвищення фінансово-господарської дисципліни в бюджетних установах державної та комунальної власності, та притягнення до відповідальності керівників установ, які не забезпечили належний облік грошових і матеріальних ресурсів працює телефон довіри КРУ 26 – 36- 28.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.