• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко готовий розпустити новий парламент

    Опубликовано: 2006-03-23 10:26:00

    Президент України Віктор Ющенко не виключає розпуску новообраної Верховної Ради в разі нестворення нею парламентської більшості. Про це він заявив в прямому ефірі одного з тернопільських телеканалів (ефір транслювався Першим національним каналом).

    На питання, чи готовий Президент до розпуску парламенту, якщо той не сформує парламентської більшості, Ющенко відповів: «Очевидно. Очевидно, це норма, це обов'язок Президента, якщо протягом 60 днів не буде сформовано більшість, сформовано уряд, то парламент не виконує свої функції, він не має механізму ухвалення рішень».

    Ющенко відзначив, що лише парламентська більшість є гарантом ухвалення відповідних законодавчих ініціатив ВР. За його словами, якщо більшості немає, то парламент є недієздатним. «Якщо тільки парламент не буде здатний сформувати таку більшість, то, безумовно, настає той інструментарій, який передбачає право дій Президента в такому разі», – сказав він.

    "Радiо - ЕРА"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.