• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військове відомство США допоможе Україні

    Опубликовано: 2006-03-23 14:28:00

    Сьогодні, 23 березня, у Києві з візитом перебуватиме делегація представників оборонного відомства США відповідальних за виконання проекту автоматизації системи призову за контрактом, яку очолює пан Януш Каземарек.

    Українську військову делегацію очолює начальник Управління призову та комплектування Головного управління особового складу Генерального штабу Збройних Сил України полковник Олександр Заскока.

    Головна мета візиту американської делегації - обговорення поточного стану проекту автоматизації системи призову за контрактом у Збройних Сил України, терміни реалізації другого етапу цього проекту. Також у ході зустрічі американська сторона планує передати українським військовим чергову партію матеріально-технічної допомоги.

    Слід зазначити, що цьому передувало підписання у 2005 році начальником Генерального штабу Збройних Сил України Угоди з Міністерством оборони США, відповідно до якої американська сторона бере на себе зобов’язання надати Збройним Силам України матеріально-технічну допомогу у вигляді персональної обчислювальної техніки та мережевого обладнання на загальну суму близько 3,8 млн. доларів США.

    На сьогодні компанію „УЛІС Системс”, яка визначена головним виконавцем цього проекту в Україні, вже розпочато реалізацію першого етапу цієї угоди на загальну суму 1 млн. 677 тис. доларів США.

    В рамках цього проекту вже встановлене обладнання в Управлінні призову та комплектування Головного управління особового складу Генерального штабу Збройних Сил України та Центрі комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом. Також тривають роботи по створенню автоматизованої системи обліку та призову військовослужбовців за контрактом у військових комісаріатах Західного оперативного командування.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.