• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нестор Шуфрич: " Ми переможемо"

    Опубликовано: 2006-03-27 15:00:00

    Як Ви оцінюєте результати оприлюднених екзит-полів, зокрема те, що шанси блоку "Не Так" оцінюються в 1.3%?

    Інші структури дають 5,5%.Поки що ми бачимо, що між результатами різних екзит-полів різниця кардинальна. Наприклад, одні наші соціологічні структури дають провладному блоку НСНУ цілих 22%, а інші - 12%. Це саме твориться з БЮТ. Блоку Наталії Вітренко дають від 3 до 11%. Опозиційному блоку "Не Так" - від 1 до 5 %. Я думаю, що тут треба вгамувати пристрасті навколо екзит-полів і все ж таки дочекатися реальних результатів виборів.

    Скільки відсотків, на Вашу думку набирає блок "Не ТАК"?

    Що стосується загальної кількості голосів, то ми розраховуємо не менше ніж на 900 тисяч. А чи буде це 3% чи ні - буде залежати від явки виборців. Якщо явка буде 25 мільйонів, то це буде означати, що блок "Не ТАК" має набрати 4 %. Якщо явка буде більша, то ситуація, безумовно, теж зміниться.

    Останнім часом у ЗМІ циркулювала інформація щодо існування транзитного серверу. Як Ви вважаєте, чи був реально використаний такий сервер?

    Я б дуже хотів, щоб існування транзитного серверу, який знайшов пан Турчинов, виявися правдою, тому що врешті-решт цей сервер треба було знайти. Рік його шукали і я радий, що його знайшли саме в офісі "Нашої України".

    Я думаю, що було б коректно, якби там знайшли і самоскид, в якому вивозили бюлетені, списки виборців і все інше що пов'язано з минулими президентськими виборами. Тобто все те, що було пов'язано з психологічною атакою "помаранчевих" під час минулих президентських виборів. Якщо серйозно, то, сподіваюся, що тут такого цього не відбудеться.

    Яким чином, на Вашу думку, виглядатиме "трійка" переможців?

    Звичайно, це Партія Регіонів, Блок Юлії Тимошенко та "Наша Україна", причому саме в такому порядку.

    "Інтернет-репортер"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.