• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко розказав Чейні про демократичні вибори в Україні

    Опубликовано: 2006-03-31 09:08:00

    Президент України Віктор Ющенко провів телефонну розмову з Віце-президентом США Діком Чейні. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Під час розмови сторони обговорили політичну ситуацію в Україні після виборів.

    Віктор Ющенко наголосив, що вибори 26 березня свідчать про демократизацію України. Він відзначив, що українська влада забезпечила всі умови для вільного волевиявлення громадян. Результати голосування, переконаний Президент, підтверджують незворотність євроінтеграційного шляху України.

    Щодо новообраного українського парламенту, Віктор Ющенко сказав, що як Глава держави працюватиме як із парламентською більшістю, яка буде створена у Верховній Раді, так і з опозицією.

    Окрім цього, Президент України та Віце-президент США обговорили питання двостороннього співробітництва між країнами, відзначивши його високий рівень.

    Глава Української держави також подякував американській стороні за скасування поправки Джексона-Веніка стосовно України і надання нашій країні статусу країни з ринковою економікою.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.