• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Порошенко обвинувачує Турчинова в дестабілізації політичної ситуації

    Опубликовано: 2005-09-28 09:51:00
    Екс-секретар РНБУ Петро Порошенко пов'язує дестабілізацію політичної ситуації в країні зі спробою неконституційного захоплення влади й обвинувачує в цьому колишнього керівника СБУ Олександра Турчинова. Про це Порошенко сказав в ефірі телеканалу "Інтер" у вівторок ввечері, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
     
    "Турчинов був всеорганізатором. Його ключова роль була не в опублікуванні якоїсь там вибухової інформації. Його роль була дестабілізувати ситуацію в країні." – заявляє Порошенко.
     
    "Державний переворот означає не переворот, а сценарій неконституційного захоплення влади. Влада, що буде захоплена без виборів. Парламент абсолютно не відображає розміщення сил після революції." – вважає він.
     
    Порошенко також додав: "Була б проведена спроба частину повноважень президента передати по цьому сценарії іншим людям і в такий спосіб реалізувати спробу перерозподілу владних повноважень і приходу до влади або до істотного збільшення владних повноважень для своїх людей".
     
    Як затверджує колишній секретар РНБО, "це був план, що розроблявся протягом тривалого часу".
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.